Med vår spetsteknologi hjälper vi dig att upptäcka avvikelser i realtid

Med vår spetsteknologi hjälper vi dig att upptäcka avvikelser i realtid

Är du trött på att obehöriga personer kommer åt dina utrymmen och orsakar skadegörelse? Orolig för säkerheten i din miljö? Vår närvarosensor Phenix Multi kan hjälpa till! Med vår spetsteknologi hjälper vi dig att upptäcka avvikelser i realtid och vidta åtgärder omedelbart för att förhindra oönskade incidenter.

Våra närvarosensorer använder en patenterad algoritm för att skilja normala passager från onormala beteenden, vilket säkerställer att du bara får varningar när du behöver dem. Och med vårt användarvänliga gränssnitt har det aldrig varit enklare att övervaka dina utrymmen.

Skydda din egendom och håll din miljö säker med vår närvarosensor. Vänta inte tills det är för sent – ​​ta kontroll över dina utrymmen idag!