Om oss

Polisgodkänd larminstallatör logotyp
MASTEK – din digitala säkerhetspartner med över 20 års erfaranhet i branschen

Välkommen till MASTEK – Mälardalens Säkerhetsteknik AB! Vi är ett teknikbolag i säkerhetsbranschen med över 20 års erfarenhet inom säkerhets- och trygghetsfrågor. Tack vare vår breda kunskap vet vi vad som fungerar bäst i olika sammanhang, för olika lokaler och verksamheter.

Vår vision är att ge en heltäckande säkerhetslösning genom att kombinera den senaste tekniken med traditionell bevakning. Vi är nytänkande med flera smarta tekniska lösningar för olika behov, bland annat Phenix Multi larmsensor – den digitala väktaren – som är speciellt framtagen av oss för att passa alla typer av lokaler och byggnader.

Bland våra kunder finns både stora och små företag samt fastighetsägare. Våra produkter används i flerfamiljsbostäder, fabriker, verkstäder, undercentraler, fläktrum, förråd, vindsutrymmen och mycket mer.

Om du är intresserad av att veta mer om oss – tveka inte att höra av dig till oss så kan vi berätta mer. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar anpassade efter just din verksamhets behov!

Våra samarbetspartners
Fastpartner logotyp
HSB logotyp
John Mattson logotyp
Revelop logotyp
Roslagsvatten logotyp
SBC logotyp
Sörab logotyp
Stanley Security logotyp
Stockholmshem logotyp
Svenska Kyrkan logotyp
Frågor eller funderingar? Vi hjälper dig!Kontakta oss